Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

  • Cégvezető
  • Szeged
+36 (70) 377 3333
Diplomám megszerzése után közel 20 évig egy kereskedelmi cég értékesítési vonalán dolgoztam vezetőként. Munkám kapcsán országos kapcsolatrendszerre tettem szert, majd Szegedre költöztem. Az ingatlanszakmával 2008-tól befektetőként, saját tőkés kockázatvállalással ismerkedtem meg. Ez a portfólióm jelenleg is jövedelmezően működik. Az így megszerzett tudást és tapasztalatot tudom ügyfeleim előnyére alkalmazni. Eredeti mérnöki szakmám, személyiségem precíz, pontos, megbízható munkavégzésre, partnerkezelésre sarkall. Családos emberként, apaként tudom milyen jelentősége van az igazi otthon megtalálásának és ha kinőttük, nagyobbra cserélésének. Ismerem a befektetői oldalt is, ezért úgy gondolom teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani mindenben , ami az ingatlanértékesítéshez köthető.
A VING hálózatában jó kapcsolatot ápolok minden kollégával, közös munkával nagyobb eséllyel találjuk meg Önnek az ideális vevőt, vagy ingatlant.

Ingatlanok

67 m2 loggiás High Life

Szeged Felsőváros, Csongrádi sugárút
Eladó tégla lakás, 62 m2
64 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Csendes központi

Szeged Baktó
Eladó családi ház, 130 m2
129 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Klasszik 220

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 220 m2
71 900 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

800-as Ipari csarnok irodákkal

Kistelek
Eladó ipari, 816 m2
180 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Hattyúk Tava, csak a víziélővilág rajongóinak!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 198 m2
260 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagyon precíz, pontos és megbízható cég. Az ingatlanomat egy héten belül értékesítették. Mindent bonyolítottak, így nekem csak aláírni kellett. Ajánlom Őket Mindenkinek!

Alpár Tibor

Zoltán nagyfokú szakmai hozzáértésével, precíz, karizmatikus jellemével és kiemelkedően kedves stílusával segített minket az ingatlanértékestés során. Nagyon ajánljuk őt, kitűnő, megbízható értékesítő!

Gergely

Nagyon korrekt, lelkiismeretes munkavégzés. Rugalmasság és alkalmazkodás az eladóhoz. Teljes körű ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki csak adásvételi szerződést szeretné aláírni.

Mészáros Dalma